Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Man betrapt op rijden onder invloed

Toegevoegd: 25-01-2010, 13.53 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Op de Zeedistelweg in Renesse is maandag omstreeks 00.30 uur een 59-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland betrapt op rijden onder invloed van alcohol.


De man werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

Het rijbewijs wordt opgestuurd naar de officier van justitie. Die beslist hoe lang de man zijn rijbewijs kwijt is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (25-1-2010 om 19:21)
Zo oud en nog zooooo dom.
Waldo (25-1-2010 om 18:31)
Deze meneer moet worden gestraft! Echt niet goed te praten!...Dom wat hij heeft gedaan! Maar wat zijn de reacties van de mensen voor mij ook dom zeg...
Arie (25-1-2010 om 15:28)
Keihard aanpakken dit soort mensen, rijbewijs nooit meer teruggeven en een leven lang geen alcohol meer voor deze persoon. Wat zeg ik? Gewoon een totaal verbod op alcohol instellen! Levensgevaarlijk spul is het, de praktijk wijst het dagelijks weer uit.
Willem (25-1-2010 om 14:57)
NOOIT MEER EEN RIJBEWIJS, ze leren het toch niet en ze blijven toch zuipen,niemand zegt dat 't moet, is dus vrijwillig en met opzet gedaan, wanneer je alcohol wilt gebruiken geen probleem, maar ga niet rijden er rijden immers ook taxi's. Absoluut niets mee te, hogere straffen vorderen!!
Cookie-instellingen beheren