Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 110 km

Inbraken in Souburg en Vlissingen

Toegevoegd: 25-01-2010, 22.15 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In het afgelopen weekend is er ingebroken in drie panden in Oost-Souburg en Vlissingen. Dat meldt de politie.


In de Paspoortstraat werd tussen zaterdag 13.00 uur en maandagochtend 06.00 uur ingebroken in een bedrijf. Het is nog niet bekend wat er precies allemaal uit het pand weggenomen is. De technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan.

In twee woningen in de Bermweg werd ook ingebroken. Uit één woning werd een computer weggehaald in de nacht van zaterdag op zondag. Er waren geen braaksporen. In diezelfde nacht werd er ook ingebroken in een woning in dezelfde straat. Op het eerste gezicht is er uit die woning niets weg.

 
In Vlissingen werd ingebroken in een woning aan de Beatrixlaan. Dit gebeurde tussen zondag 17.00 uur en maandag 11.45 uur. Uit de woning werd een computer weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Irma (27-1-2010 om 07:59)
De politie mag ook alleen maar bonnen uitdelen . Die criminelen lachen zich rot.Terwijl de politie massaal achter een boom staan te posten ,heeft dat tuig alle kans om een geslaagde inbraak te plegen.Het wordt tijd dat die snurkers in Den Haag eens wakker worden.
Gek he (26-1-2010 om 16:45)
Het is weer in de buurt van de bloemenlaan.Maakt niet uit vanwaar ze komen,het tuig, oppakken en niet te flauw straffen.Bij het vermaanende vingertje doen ze het volgende keer weer. Gaat d handhaving nu eens seriues straffen of gaat alles naar de...knoppen
Cookie-instellingen beheren