Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Vrouw betrapt insluiper in woning

Toegevoegd: 26-01-2010, 21.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
AARDENBURG - De bewoonster van een woning aan de Weststraat in Aardenburg heeft vanmorgen een insluiper betrapt.

De vrouw was in haar woning toen zij rond 11.45 uur ineens gestommel hoorde. Ze riep haar man en ging kijken waar het geluid vandaan kwam. Ineens zag zij een onbekende man de trap af rennen en naar buiten gaan. Hij stapte in een auto die voor de woning geparkeerd stond.


De vrouw gooide hierop keihard een stofzuiger naar de vertrekkende auto. Deze kon het projectiel ontwijken en ging er met hoge snelheid vandoor. De man had in alle hectiek toch nog kans gezien om een tas met inhoud mee te nemen uit de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fugazzi (27-1-2010 om 21:55)
Vroeger ging men ze met een bezem te lijf, tegenwoordig met de stofzuiger.
Miep (27-1-2010 om 19:21)
Bij mij stond er een paar maanden terug ook opeens een man bij me in de keuken. Ik zat zelf vanaf buiten niet zichtbaar achter de computer . Dan schrik je jezelf dus echt naar als je dan om het hoekje kijkt. Dus ook nu doe ik dikwijls de deur op slot als ik gewoon beneden ben.
TT (27-1-2010 om 18:22)
Nou mosje..dan zou je toch ook niet veilig leven als er bijvoorbeeld brand uit zou breken,en ze kunnen niet bij je naar binnen. We moeten gewoon met zijn allen van de overheid veiligheidcamera's krijgen. Is dat toch nog nuttig van onze belastingcenten. Ja toch?
Alex (27-1-2010 om 12:32)
Hier mogen ze insluipen hoor.. heb een paar fijne honden achter de deur klaarstaan..LOL!
Michiel (27-1-2010 om 12:14)
Een stofzuiger keihard gooien???? Ferme tante ;-)
Zeeuwse zuinigge (27-1-2010 om 12:11)
Bij mij moeten ze over de schutting klauteren.Want ik heb hoge poorten en die staan altijd op slot. En ik heb verticale planken ,dus ze kunne ook niet gebruikt worden als alternatieve ladder.
Cookie-instellingen beheren