Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanhanger met paardenpoep schiet los

Toegevoegd: 30-01-2010, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Magrette in Axel vond zaterdag om 10.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.


Een 57-jarige Terneuzense automobilist reed met zijn auto met aanhangwagen in de richting van Axel. Nadat hij over een verkeersdrempel was gereden schoot de aanhangwagen los en deze botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto en een brievenbus.

Diverse auto's moesten daarna flink gewassen worden omdat de inhoud van de aanhanger bestond uit paardenpoep wat door de botsing alle kanten uitvloog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (6-2-2010 om 08:54)
Gratis mest voor je tuin
Bewoner Magrette (1-2-2010 om 17:00)
Omdat ik in de tuin stond niet toevallig de kar los zien schieten nadat de auto te hard over de snelheidsremmer kwam aangereden. De auto reed mogelijk zelfs te hard om te zien dat er reeds enkele maanden 30km/u borden hangen. Ondertussen wel de derde keer dat er iets door de verkeersdrempel gebeurt
Jolanda (31-1-2010 om 22:54)
Kennen wij nog humor in deze maatschappij? Het is natuurlijk wel erg gemakkelijk om vanuit je luie stoel iemand te veroordelen en negatief te doen! Er hebben zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor gedaan,dus moest ik er hartelijk om lachen,zie t al voor me,al die paardenpoep door de lucht!
MotoRob (31-1-2010 om 14:40)
@Chicka68; als die verkeersdrempel er niet had gelegen dan was dit niet gebeurd, het is moeilijk inschatten hoe hard je over een verkeersdrempel kan want ze zijn niet allemaal hetzelfde, de een kun je gewoon met 50 nemen en een ander moet je stapvoets overheen, er staat nu eenmaal geen bord bij.
B (31-1-2010 om 13:08)
Jaeen ongeluk zit in een klein hoekje, maar als wij de kar met mest wegbrengen dan dubbelchecken we altijd de extra beveiliging bij het aankoppelen en nog eens voor het wegrijden!!!! Zo voorkom je een hoop ellende. Kennelijk hier geen extra beveiliging???? Gelukkig was het alleen mest =overkomelijk
Edwin (31-1-2010 om 10:03)
Waarom zou zo'n kar niet los kunnen schieten, alles kan stuk gaan of breken. En een breekkabel is ook geen garantie dat de kar de auto blijft volgen. Trouwens, een breekkabel moet vast zitten aan het chassis, en niet aan de trekhaak.
Cookie-instellingen beheren