Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Gewonde bij ongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 31-01-2010, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Zondagmorgen rond 10.00 uur is op de Hertenweg een 42-jarige vrouw uit Oost-Souburg met haar auto in de sloot beland.

Toen ze afremde, raakte haar auto door het gladde wegdek in de slip. Al slippend raakte ze van de weg en reed een lantaarnpaal omver waarna de auto op zijn zijkant in de sloot belandde. Door omstanders werd de vrouw snel uit haar auto geholpen.


Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om de vrouw te onderzoeken op letsel. Ze had slechts een pijnlijke nek en knie opgelopen bij het ongeval. De vrouw werd opgehaald door haar man waarna ze weer naar huis kon. Haar auto raakte beschadigd aan de voorzijde en het dak en moest worden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rowena (1-2-2010 om 20:07)
Ik ken de vrouw waarbij dit gebeurt is en ze had geen letsel alleen wat spierpijn en last van haar nek en knie en ze moest er wel snel uit want ze heeft claustrofobie
's-heerenhoekenaar (1-2-2010 om 18:17)
Nou als ik op zijn kant in de sloot lig dan mogen ze mij er ook wel uit halen want volgens mij word je daar ook niet veel beter van
Andere Nieuwdorper (1-2-2010 om 16:11)
Het kan inderdaad gevaarlijk zijn om iemand uit de auto te halen met letsel, maar ik denk dat je met niets doen meer kans hebt op een verkeerde afloop dan dat je wel iets doet. Waarschijnlijk is er wel overleg geweest voordat er gehandeld werd. Petje af voor de helpers!
Smet (1-2-2010 om 16:02)
@ jaja, wie zegt dat ze er is uitgetrokken? Ze is er uit geholpen. Als jij met natte voetjes in je auto zit, dan wil je er denk ik ook uit. Tevens, als je blijft zitten, dan knippen ze je auto ook nog eens aan gort.
Marco (1-2-2010 om 06:14)
Haast zeker he,waarom past men met de weersomstandigheden gewoon de snelheid niet aan? en niet zeuren dat er geen zout gestrooid word die mensen peuteren heus niet in hun neus. Rijstijl aanpassen wees zuinig op je auto.
Nieuwdorper (1-2-2010 om 00:31)
Ik hoop dat alles goed gaat komen met de mevrouw in kwestie hiet is ook geen weer om met de auto op pad te gaan toch
Cookie-instellingen beheren