Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Bejaarde beschadigt zes auto's

Toegevoegd: 01-02-2010, 22.46 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen heeft maandagmiddag in Zaamslag voor een chaos gezorgd.


De man wilde op de Molenstraat achteruit rijden en schampte daarbij een geparkeerde auto. In plaats van te remmen, trapte hij het gaspedaal in. Hierdoor ontstond een aanrijding met meerdere geparkeerde voertuigen.

In totaal raakten zes auto's beschadigd, inclusief de auto van de 74-jarige man. Hijzelf kwam met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A..... (4-2-2010 om 14:03)
Al dat commentaar,die meneer heeft dit niet met opzet gedaan,de jeugd met drank en drugs in de auto is met opzet,deze man totaal niet. Dus hou lekker je kritiek voor je oke,en meneer sterkte trek u het niet aan wat hier wordt gezegt. altijd commentaar op andere kijk eerst verder oke.
Pikkiknie (3-2-2010 om 22:01)
Dochter, ik sluit me bij de reactie van Henk aan! Je kunt trots zijn, maar hoe reageer je als je eigen pa onderweg zelf een (fataal) ongeluk veroorzaakt door vermoeidheid??!!! Dat je het voor oudere mensen opneemt prima, maar doe het dan niet met dit voorbeeld.
Michel (3-2-2010 om 20:33)
Stel je zuurverdiende auto net bij elkaar gespaard en wa verzekert rijd er zo iemand tegenaan en je hebt het pech totaallos wat dan ? je dagwaarde ? daar heb je toch vandaag niet de zelfde auto voor, of als ik zelfstandige en je bus in de puin dag inkomen want zo snel heb je geen vervangend busje
Middelburgse (3-2-2010 om 19:53)
Het kan zijn dat die man niet goed meer kan zien! 74 jaar is best wel oud maar dat hij nog toe in staat zal zijn om auto te rijden en per ongeluk ging slippen met z,n auto en 6 auto,s beschadigd!
- (3-2-2010 om 16:26)
Doe allemaal niet zo raar! Zelf maak je toch ook wel eens een fout.. Deze meneer heeft het toevallig in de auto. Jij weer bij wat anders waar anderen ook niet blij mee zijn. Dit heeft niks met de leeftijd van die man te maken! Doe niet zo aso om zo over oude mensen te praten zeg!
Ineke (2-2-2010 om 22:54)
Zeg maar zo de beste stuurlui staan aan wal. Wens die meneer sterkte een ongeluk zit in een klein hoekje er kan van alles gebeuren ga je zo leven stop er dan maar mee als de lucht naar beneden valt zijn we er allemaal geweest leef mensen en blijf een beetje positief
Cookie-instellingen beheren