Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoonster ziet inbrekers weglopen

Toegevoegd: 03-02-2010, 12.53 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Dinsdagavond rond 20.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Sterkenburg in Vlissingen.


De bewoonster kwam rond bovengenoemd tijdstip thuis en zag dat de voordeur openstond. Toen ze naar binnen ging zag ze nog net dat twee mannen met haar LCD-TV en haar laptops er vandoor gingen.

De daders konden niet meer worden gepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner uit Bossenburgh (4-2-2010 om 08:40)
Het wordt steeds gekker in de wijk! Dit is de zoveelste inbraak al in korte tijd in Bossenbrugh! Hoop dat ze de verkeerde eens treffen en dan een flink pak op d'r sodemieter krijgen, want de politie doet/durft niet op te treden.. het gaat een keer flink mis, daar kun je op wachten!
Piet (3-2-2010 om 15:08)
Nog dapper dat ze naar binnen durfde te gaan. Jammer dat ze niet gepakt zijn. Zulke lui mogen van mij voor jaren en jaren achter de tralies. Ze kunnen beter gaan werken....
Kelly (3-2-2010 om 13:53)
Bah ik walg van zulke mensen blijf toch met je pooten van ieder zijn spullen ga werk zoeken dan kan je zelf een laptop en een lcdtv kopen
Cookie-instellingen beheren