Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Bijna 60km per uur te hard in Terneuzen

Toegevoegd: 03-02-2010, 22.59 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdagmiddag in Terneuzen het rijbewijs ingevorderd van een 21-jarige automobilist uit die plaats.


De politie had de man rond 14.30 uur op de Guido Gezellestraat in zijn woonplaats aan de kant gezet omdat was gezien dat hij veel te hard reed.

In de genoemde straat geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. De Terneuzenaar, een beginnend bestuurder, reed daar echter met een gecorrigeerde snelheid van 108 kilometer per uur. Deze overschrijding van 58 kilometer per uur kostte hem dus zijn rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (4-2-2010 om 16:58)
De colijnsplaatseweg ligt in een 30 zone mensen, daar wonen heel veel kleine kinderen en oudere mensen de gemeente heeft er toch lak aan wat de bewoners zeggen. de hard rijders moeten ze flink straffen
Goesenaar (4-2-2010 om 12:48)
Meer van dit soort figuren zouden voor lange tijd de rijbewijsbevoegheid moeten kwijt raken.
Kiki (4-2-2010 om 11:23)
Deze man die denkt als beginnende rijder een auto te kunnen besturen, voor onbepaalde tijd zijn rijbewijs invorderen en strafrechtelijk vervolgen. Stel nu eens een voorbeeld: Met name voor al die lieden die pas in het bezit zijn van dat zo felbegeerde roze briefje en denken dat ze kunnen rijden
Mike (4-2-2010 om 10:41)
Aanvulling. Kijk eens Oude dijk tussen Kortgene en Kats. Nagenoeg rechte weg en waar staan ze? Juist ergens in het midden. Daar kan je je verstoppen en de twee gevaarlijke kruisingen bij Kats en Kgene niet maar daar flits je er maar 5 per dag meer wel DE echte. Goed bezig hoor.
Mike (4-2-2010 om 10:37)
@Jaap, Klopt Jaap en nog harder. Maar daar scoort de verkeerspolitie te weinig. Die kijken echt niet naar plaatsen waar ze de verkeersveiligheid verbeteren. Echt niet. Scoorplekken daar gaat het om. Liever 100 geflitst met 4 km te hard dan 2 met 30km. Daar haal je de opgelegde aantallen niet mee.
Condor (4-2-2010 om 10:29)
Als de Colijnplaatseweg buiten het centrum ligt dan snap ik dat daar wel eens te hard wordt gereden, maar is niet goed natuurlijk. De Guido Gazellestraat loopt dwars door de stad! Ik hoop dat hij lang op zijn briefje mag blijven wachten! Net als al die andere wegmisbruikers.
Cookie-instellingen beheren