Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf en rijontzegging voor ongeluk

Toegevoegd: 03-02-2010, 23.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Voor het veroorzaken van een verkeersongeval is een 20-jarige man uit Terhole vandaag veroordeeld tot een taakstraf van veertig uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een half jaar met een proeftijd van twee jaar.


Precies een jaar geleden reed de man met zijn vriendin van Nieuw-Namen naar huis toen hij, terwijl hij foto's bekeek op de telefoon van zijn vriendin, tegen een boom reed.
 
Hierdoor liep zijn vriendin een verbrijzelde knieschijf, gescheurde kniebanden en een gebroken been op.
 
Zie ook:
- Meisje vast in auto bij ongeluk in Clinge (03-02-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (5-2-2010 om 11:44)
Vrachtwagenchauffeurs halen af en toe ook de meest rare capriolen uit in de cabine. Voorbeelden zat dagelijks waar dat toe kan leiden. Maar goed, een jaar later straf krijgen, kan dat ook niet sneller ??
Natas (4-2-2010 om 06:07)
Niks gaat samengoed met auto rijden,hoe vaak ik vanuit de cabine in de vrachtauto zie dat mensen aan het smsen zijn,met telefoon op schoot,stomme ezels! daar gebeuren de grootste ongelukken mee,ook hier in zeeland sms men raak.toch doet men het,onbegrijplijk.
Cookie-instellingen beheren