Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veelpleger opnieuw voor rechter

Toegevoegd: 05-02-2010, 11.27 uur
Door: Maximaal Multimedia
MIDDELBURG - Tegen een 52-jarige man uit Terneuzen is donderdag voor de rechtbank de zogeheten ISD-maatregel gevorderd.


Dat is een verblijf van twee jaar in een inrichting voor veelplegers. Ook eiste de officier de ten uitvoerlegging van drie maanden cel van een eerder vonnis.
 
De man heeft inmiddels meer dan 35 pagina's strafdocumentatie opgebouwd en heeft twintig jaar achter de tralies doorgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (5-2-2010 om 19:04)
Welkom in Nederland! In de VS had deze man niet meer vrij kunnen komen. Kost ons bakken vol geld om zo iemand te 'behandelen' of hoe ze het noemen.
Bewoner Zeeland (5-2-2010 om 18:09)
Dan moet er toch een belletje gaan rinkelen dat softe aanpak niet werkt, mischien tip werkkampen met zeer zwaar werk en hard aanpakken.
Johannes (5-2-2010 om 17:51)
Wat dacht je ervan om deze man voorgoed op te sluiten en af en toe wat eten te geven en verder niks. Deze man wilt zich niet beteren en kost de staat alleen maar een hoop geld. Hij heeft zijn recht op vrijheid verspeeld, zo simpel is dat!
Cookie-instellingen beheren