Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Gewonde bij aanrijding op het Havenplein in Zierikzee

Toegevoegd: 30-01-2006, 22.57 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - Maandagochtend rond 09.55 uur vond er op het Havenplein in Zierikzee een verkeersongeval plaats.

Een 62-jarige automobilist uit Zierikzee stond met zijn voertuig stil in de Dam, met de voorzijde van zijn auto in de richting van de Meelstraat. Toen hij achteruit reed liet hij een 65-jarige bestuurster van de snorfiets uit Zierikzee niet voorgaan. Zij wilde in de bocht naar links achterlangs de auto de Dam oprijden.

Toen de vrouw zag dat de auto achteruit kwam rijden stuurde ze rechtdoor, reed het trottoir op en schampte een op het trottoir staand paaltje. De voet van de duopassagier van de snorfietsster, een 60-jarige vrouw uit Zierikzee, kwam vermoedelijk even klem tussen de snorfiets en het paaltje.

Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Haar voet bleek geneusd te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren