Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Politie neemt auto in beslag in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2010, 15.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is maandag omstreeks 03.00 uur een 56-jarige automobilist uit Zaandam aangehouden.


De man had teveel alcohol gedronken, was niet in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en zijn auto was niet verzekerd.

De auto van de man is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noa (8-2-2010 om 20:35)
Laat hem flink betalen,ik ben zo gediend van wanbetalers,omdat wij als werkmensen er voor opdraaien,dus deze knaap mag van mij achterstallige kosten flink betalen.en van dat autootje een mooi pakket van maken.
Henk (8-2-2010 om 19:05)
Ach die auto vinden we over een jaar terug bij de dienst domeinen waar je hem voor een prikkie kunt kopen. trouwens wie weet hoeveel van dit soort idioten er in nederland rondrijden taakstraf van enige jaren opleggen bij slachtofferhulp is misschien een remedie,met bijbehorende afkick
Goesenaar (8-2-2010 om 18:43)
Auto direct in de pers.
Aadje (8-2-2010 om 17:45)
Jammer dat de politie en taakstraf van 100uur niet mag uitdelen aan deze man.
Bulletje (8-2-2010 om 15:48)
Goed werk politie ik hoop dat het een dure auto was en dat deze nooit meer terugegeven wordt helaas denk ik dat het een oud autootje was zonder noemenswaardige waarde, want zeker als je al geen rijbewijs hebt weet je dondersgoed dat je fout zit verder ook nog goed straffen deze persoon
Cookie-instellingen beheren