Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt voor wapenbezit

Toegevoegd: 08-02-2010, 22.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - De politie Zeeland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.45 uur vier mannen aangehouden op verdenking van diefstal en heling en het voorhanden hebben van vuurwapens.


De mannen (een 21-jarige man, een 20-jarige man en een 18-jarige man allen uit Rotterdam en een 23-jarige man uit Den Haag) zijn aan de Westkade in Sas van Gent aangehouden. Ze reden in een auto waarop kentekenplaten zaten die eerder die nacht waren ontvreemd in Westdorpe.

Bij de aanhouding bleek tevens dat er in de auto twee vuistvuurwapens lagen. De wapens en bijbehorende patronen zijn in beslag genomen. De mannen zijn in verzekering gesteld en zullen dinsdag worden voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (9-2-2010 om 15:31)
Een pluim voor de politie,weer een paar misdaden minder door jullie optreden.Goed werk doe zo voort
Goed werk politie (9-2-2010 om 00:00)
Kijk dat is eens goed werk van de politie ga zo door weet niet wat ze wilden doen mar denk zo maar door de gestolen platen en vuurwapens dat ze woning overvallen wilden plegen wat een hoop leed met zichmee brengt waar zulke gasten niet over na denken.
Cookie-instellingen beheren