Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Huisverbod voor bedreigen vrouw

Toegevoegd: 09-02-2010, 22.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdag omstreeks 17.00 uur werd een 56-jarige Vlissinger in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld.


De man had zijn 58-jarige vrouw mishandeld en bedreigd. De Vlissinger kreeg een huisverbod opgelegd door de burgemeester. Deze kan wanneer er sprake is van ernstig en onmiddellijk gevaar voor de veiligheid als gevolg van huiselijk geweld, een huisverbod opleggen.

Het verbod houdt in dat de man voor een periode van tien dagen de woning niet mag betreden. Ook mag hij tijdens deze periode geen contact zoeken met het slachtoffer. Tevens kan het huisverbod nog eens verlengd worden met ten hoogste 4 weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (s heerenhoek) (10-2-2010 om 08:20)
Tja dit is niet goed te keuren ,maar wat gebeurd er als het anders om is dat de man wordt in elkaar wordt gerost door de vrouw ,want dat gebeurd ook wel maar dan kun je de politie bellen en dan komt er echt niemand van de politie .Gisterenavond mee gemaakt hier ! de buurman vlucht naar de buren
Marco (9-2-2010 om 23:54)
Ja sorry hoor,als vrouw ga je nu toch wel de scheiding inzetten,als het zover is gekomen,dan blijf je toch niet bij zo,n waardeloze vent,.nederland is soft met straffen daarom is het hier zo crimineel,omdat ze weten zo weer vrij te zijn,of in de watten gelegd worden.
W. (9-2-2010 om 22:36)
Ik vind die wetgeving veelste soft. 10 dagen niet in de buurt komen van zijn vrouw?? Dan komtie toch de 11e dag terug om weer heibel te schoppen?? Die gebiedsverboden moeten echt strenger, want straks gaat het echt mis!!!!
Cookie-instellingen beheren