Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man (20) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 09-02-2010, 22.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Dinsdag omstreeks 16.30 uur werd in de Bellamystraat, bij het winkelcentrum, een 20-jarige inwoner uit Terneuzen door enkele jongens mishandeld.


De 20-jarige kreeg diverse schoppen, trappen en vuistslagen tegen zijn rug hoofd en schouders. Hij liep daardoor rug- en hoofdklachten op, alsmede wondjes aan zijn knie en wenkbrauw.

De mishandeling is een gevolg van een reeds langer lopend conflict tussen de 20-jarige en één van de jongens uit het groepje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IKKE (18-2-2010 om 19:22)
Ik ken die jongen zo goed het is me neef hij zou geen mens kwaad doen
Diana (18-2-2010 om 16:43)
Dit is egt super erg. Die jongen, dat is een goeie vriend van mij. En weet je waarrom ze dit hebben gedaan bij hem, omdat hij een hardcore pet en harcore jas aan had. Daarom zoeken ze hem..
Anoniempje (11-2-2010 om 19:01)
Ik vind dit heel schandalig die lui bij zuidpolder moet eens opgelet worden door de politie elke dag is het daar gezeik en dan gaan ze nog zeuren om voetbalplaatjes als ze je eerst hebben uitgescholden ga een andere hangplek zoeken waar niemand is!!!
X (10-2-2010 om 18:54)
Uitpraten bestaat niet meer! Politie moet gewoon harder optreden bij zulke incidenten, je moet zulke jongens niet in de bak gooien maar naar werk kamp sturen dan wordt t een andere verhaal.1 dag in de cel is niks, maar 1 jaar in de werkkamp duurt eeuwigheid.
Terneuzenaar (10-2-2010 om 12:41)
Reactie op Mark, ergens heeft u gelijk over het feit dat het slachtoffer slimmer zou moeten zijn. In NL ontstaan groeperingen die zo sterker staan, met hun wil van wet. Ik blijf er bij dat ieder geweld zinloos is. Soms helpt praten niet meer, als u zo belaagd zou zijn, zou u dan ook reageren?
A.S (10-2-2010 om 09:52)
Goh uitpraten hebben ze niet meer geleerd tegenwoordig zeg. Gelijk weer met de vuisten erop,stoer hoor,maar als ze alleen zijn dan hoor je ze niet.
Cookie-instellingen beheren