Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Wervingscampagne brandweer goes succes

Toegevoegd: 10-02-2010, 15.33 uur
Door: Brandweer Goes
GOES - De wervingscampagne die de Goese brandweer in de maand januari heeft gevoerd onder de inwoners van de dorpen 's-Heer Arendskerke, Wolphaartsdijk en een aantal Goese wijken heeft in totaal 16 aanmeldingen opgeleverd.


Twee personen meldden zich aan in Wolphaartsdijk, vier in 's-Heer Arendskerke en tien in Goes. In dezelfde periode werden ook nog eens twee aanmeldingen voor de jeugdbrandweer genoteerd.

Met alle kandidaten worden gesprekken gevoerd en op de komende oefenavonden zullen de geïnteresseerden kennis komen maken met de brandweerorganisatie en het brandweerwerk. Als de kandidaten dan nog steeds belangstelling hebben moet iedereen uiteraard nog een medische keuring ondergaan voordat überhaupt de opleiding gestart mag worden.

Met name het forse aantal aanmeldingen in 's-Heer Arendskerke is een echte opsteker na de spannende tijden die deze post heeft meegemaakt. Na aanvankelijke plannen voor verplaatsing van de post werd vorig jaar besloten om de post toch in stand te houden op het dorp 's-Heer Arendskerke.

Bovendien zal de post 's-Heer Arendskerke ook versterkt worden met een brandweervrijwiliger uit een andere gemeente die tijdens kantooruren in 's-Heer Arendskerke werkt. Daarmee komt het aantal 'kantoorurenvrijwilligers' op deze post op drie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren