Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Waarschuwing beperkte gladheidsbestrijding

Toegevoegd: 10-02-2010, 17.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De gemeente Kapelle waarschuwt weggebruikers voor de beperkte gladheisbestrijding die momenteel plaatsvindt. Ook Terneuzen gaat minder strooien en roept op extra voorzichtig te zijn.


Al enige tijd is in Nederland sprake van problemen in de aanvoer van strooizout. De meeste leveranciers zijn door hun strooizout heen, zo ook die van verschillende Zeeuwse gemeentes, waaronder dus ook Kapelle en Terneuzen.

Om zo lang mogelijk met de zoutvoorraad te doen in afwachting van een nieuwe levering strooisel, is het aantal te strooien wegen naar beneden bijgesteld. Momenteel worden in Terneuzen en Middelburg bijvoorbeeld alleen nog de belangrijke doorgaande wegen gestrooid waar ook veel openbaar vervoer en hulpdiensten gebruik van maken.

Kapelle strooit alleen met zand. “Eerst worden de doorgaande routes en de verzamelstraten gestrooid. Pas uw snelheid en rijgedrag aan”, zo is te lezen op de website van de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thuiszorg (11-2-2010 om 13:52)
Ik werk zelf in de wijk als verzorgster en het is niet normaal zo slecht op de weg. levensgevaarlijk gewoon. zelfs de w de zwijgerlaan en churchilllaan waren niet te berijden. dus strooien met die handel zou niet zo een slecht idee zijn. het is niet te doen om ons werk veilig uit te voeren nu
Belastingbetaler (11-2-2010 om 10:23)
1 kub strooizout kost normaal gesproken €80. Nu kost het zelfde kubje €120. Het is wederom een kwestie van geld en niet omdat er geen zout meer is, zout genoeg!!!!
Zeeuw (10-2-2010 om 19:29)
Het is eens echt winter en nu kunnen we schijnbaar niet voor genoeg zout zorgen. Broodje aap verhaal, gaat gewoon weer om de euro's.
Sander (10-2-2010 om 18:47)
Strooien?? Ze kunnen beter eerst eens schuiven en dan strooien. Dan hadden we nu nog zout genoeg gehad
Lion (10-2-2010 om 18:41)
Nog minder??? ze zijn gek, word tyd dat er iets gebeurt inplaats van dit beleid. stelletje jokers. betalen we niet genoeg tegenwoordig? levens gevaarlijke situaties
Jean (10-2-2010 om 18:28)
Mijndochter is vanmorgen voor haar werk nog een paar zakken strooizout wezen halen bij de gemeente,was geen enkel probleem
Cookie-instellingen beheren