Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Ruit van school beschoten met luchtbuks

Toegevoegd: 11-02-2010, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - Tijdens een klasse-avond afgelopen dinsdag op een school in de Appelstraat in Krabbendijke is een ruit van de school vernield.


Omstreeks 20.15 uur hoorden leerlingen een harde tik tegen één van de ruiten. Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk met een luchtdrukwapen een kogeltje tegen de ruit is geschoten. Hierdoor is een gaatje gekomen in één van de ruiten van dubbel glas.

Door aanwezige leerlingen is een personenauto gezien rond genoemd tijdstip. Deze auto reed weg in de richting van de Bramestraat in Krabbendijke. De school heeft aangifte gedaan van vernieling.

De Zeeuwse politie is op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844, of persoonlijk op het politiebureau in Kapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lloes (23-2-2010 om 19:24)
Gelukkig was alleen de buitenste ruit kapot en het binneste nog helemaal heel. we waren precies een voordrachtje aan het doen toen de politie om et bogje kwam das niet zo handig! De dader mag niet bekend worden
Ano (12-2-2010 om 12:06)
Je schiet niet op een school. als je een beetje verstand heb doe je dat niet.
Zoop (12-2-2010 om 09:17)
@ henkie, als die kinderen hiervan al naar slachtofferhulp moeten staat ze nog een lange behandelings weg te wachten bij de ambulante geesteshulp gezien de maatschappij van tegenwoordig. m.a.w. stel jezelf eens niet zo achterlijk aan...
Henkie Kattestaart (11-2-2010 om 21:31)
Te triest voor woorden. Ik vermoed dat al de kindjes bij Slachtofferhulp zitten, ze hebben vannacht vast niet kunnen slapen. Het zou dus wel zo logisch zijn dat ze vandaag en de rest van de week vrij van school krijgen. Nogmaals, te triest voor woorden. Dit blijft hen hun hele leven bij.
Dirk (11-2-2010 om 20:03)
Echt te gek voor worden. wat zulle die kinders bang geweest zijn. Maar gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen.
Corne (11-2-2010 om 17:04)
Ik was daar bij dat was wel even schrikken wie doet nou zoiets
Cookie-instellingen beheren