Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 340 km

Dronken man beledigt agenten

Toegevoegd: 14-02-2010, 18.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VOGELWAARDE - Zaterdagavond rond 22.40 uur is een 23-jarige man uit Terneuzen, aan de Bossestraat in Vogelwaarde, aangehouden wegens het niet voldoen aan bevel of vordering, openbare dronkenschap en belediging.


De man was kort voor zijn aanhouding, door beveiligingspersoneel uit een feesttent die aan de Bossestraat stond verwijderd omdat hij teveel had gedronken en zich vervelend gedroeg. De man bleef echter bij de feesttent staan en wilde, op vordering van de politie, niet weggaan. Ook beledigde hij de agenten.

De Terneuzenaar is ter ontnuchtering ingesloten in Torentijd en is zondag, tegen de middag, met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoi (18-2-2010 om 08:57)
Stel je niet zo aan hennie;) laat die jongens bezig tis carnaval gebeure ergere dinge op de wereld;)
Bewoner (15-2-2010 om 08:05)
Het zijn dit soort idioten die carnaval verzieken. Op Vogelwaarde al jaren last van inwoners van Zaamslag en Terneuzen die na de carnaval, in de nacht naar huis gaan om op tijd thuis te zijn voor de zondags verplichting. Als je denkt dat het alleen om zuipen en lastig doen gaat, blijf dan thuis.
Frans (15-2-2010 om 06:29)
@Hennie, jij wilt iemand "voorgoed opbergen" vanwege het feit dat hij iets ZOU kunnen doen?
Marcel (15-2-2010 om 00:06)
Stel je niet aan Hennie er gebeuren ergere dingen, ga eens een weekendje naar Amsterdam bijvoorbeeld, stad vol allochtone vriendelijke jongen mensen.
Hennie (14-2-2010 om 20:45)
In vrijheid gesteld? Dat soort lui horen niet in deze maatschappij thuis! Voorgoed opbergen dus! Niks vrijlaten want vanavond doet ie nog ergere dingen! Snapt dat nou niemand? Ben ik nou slim of zijn jullie nou zo dom?
Cookie-instellingen beheren