Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Jongens aangehouden bij vechtpartij

Toegevoegd: 14-02-2010, 22.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur is een 18-jarige man uit Goes, aan de Marktstraat in 's-Heerenhoek, aangehouden wegens vechten in het openbaar.


De man is zondagochtend, met een proces-verbaal op zak, in vrijheid gesteld. Of er bij de vechtpartij iemand gewond is geraakt is onduidelijk.

In Sint Jansteen is zaterdagavond rond 23.40 uur een 21-jarige man uit de gemeente Hulst, aan de Wilhelminastraat, aangehouden wegens vechten in het openbaar.De man is zondagochtend, met een proces-verbaal op zak, in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kenner (16-2-2010 om 12:58)
Alleen op de markt in Goes ? dan heb je de rest nog niet gelezen. allemaal flauwekul die Carnaval !!!
M. (15-2-2010 om 16:13)
Carnaval is hartstikke leuk, ook in Zeeland. De gene die het verpesten zijn de gene die het NIET kennen. Want behalve op de locatie op de markt gebeurt er niets...
Monica Flink (15-2-2010 om 06:56)
Mensen zien vaak alleen de leuke dingen van Carnaval,ik ben zelf wel opgegroeid met Carnaval,maar toen wij hier 17 jaar geleden zijn komen wonen is daar aan het plezier van de Carnaval aprupt een einde aan gekomen.Ook dit jaar,nu is onze voordeur weer snachts ingetrapt.maar daar hoor je niets over.
Iraqees (14-2-2010 om 23:05)
Das tog nie normaal zeg!! Altijd mensen erbij die het willen verpesten!
Ojajoh (14-2-2010 om 22:28)
Leuk he dat carnaval. Zeeland heeft er sowieso niks mee. Ga het lekker vieren in Brabant of Limburg, waar het in ieder geval wel traditie is! Carnaval in Zeeland vieren ziet men slechts als een uitnodiging tot onfatsoenlijk gedrag.
Cookie-instellingen beheren