Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Doorrijding na botsing Middelburg

Toegevoegd: 21-02-2010, 16.42 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die gistermiddag in Middelburg is weggereden na een aanrijding.


Rond 15.30 uur vond op de Blauwedijk een kop-staartbotsing plaats toen de 42-jarige Vlissingse bestuurder van de auto stopte voor het verkeerslicht. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Wegens de verkeersdrukte op de Blauwedijk spraken de automobiliste en de bestuurder van de tweede auto een punt af om de zaken verder te regelen. De bestuurder van de tweede auto sloeg echter ineens linksaf en reed er vandoor in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg.
 

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de tweede auto en zoekt eveneens getuigen van de aanrijding. Men wordt verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigenaar auto 1 (22-2-2010 om 10:02)
Aanv. eig. auto1: Kop staart aanrijding vond plaats t.h.v. stoplicht gerechtsgebouw in Mburg. Mijn auto is een opvallende knalgele Fiat (cabrio). auto 2 is een zwarte (mogelijk) Opel verlaagd met opvallende stripings (heeft schade aan voorkant!) kent u de dader belt u aub desnoods misdaad anoniem.
Hennie (21-2-2010 om 19:29)
Als die knuppel wordt gepakt: rijbewijs intrekken en levenslang ontzeggen van de rijbevoegdheid! Maar zal wel met een sisser aflopen, krijgt er nog een lolly bij cadeau en een handtekening van de officier van justitie!
Jan (21-2-2010 om 19:26)
Ik weet echt niet wat hier in Zeeland gebeurt wij wonen nu 4.5maand hier en ik leest alleen maar over bezopen achter het stuur of doorrijden of inbraken drug´s het lijkt haast wel of wij in Rotterdam wonen. En Zeeland moet zo rustig wezen volgens de berichten en wat ze roepen jammer Zeeland
Angela (21-2-2010 om 19:10)
Ow ow ow,wat ben je dan een held als je er vandoor rij zeg pfffff. Zoals je ziet zijn niet veel mensen te vertouwen in die dingen,dus volgende keer ook al doen ze het niet meer toch de politie bellen,want dan durven ze niet meer weg te rijden en idd kenteken opschrijven! succes ermee!
Marco (21-2-2010 om 17:29)
Als het licht op oranje springt zijn er mensen die er ook voor stoppen,dat moet men respecteren.
Natas (21-2-2010 om 17:28)
Daarom kenteken noteren,niet iedereen denkt eraan,maar dat is als eerste waar ik aan denk,en verder de no claim daar vreest iedereen voor, daar moet eens wat op verzonnen worden,en tja als deze gevlugte uit dezelfde gemeente komt,kom je die nog weleens tegendie ezel.
Cookie-instellingen beheren