Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Invoer drugs levert man celstraf op

Toegevoegd: 22-02-2010, 15.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 28-jarige Vlissinger tegen wie een gevangenisstraf van vijftien maanden was geëist, is vandaag in Middelburg veroordeeld tot een celstraf van twaalf maanden.


De rechtbank achtte bewezen dat de Vlissinger zich bezig had gehouden met de invoer van heroïne. Ook achtte de rechtbank bewezen dat hij een pinpas had verduisterd. Eind oktober werd in Engeland en krat met pakjes uit Kabul onderschept.

Een van die pakjes bevatte 3,5 kilo heroïne. De heroïne werd vervangen door drie gram en een pseudo-leverancier leverde het pakje af bij de Vlissinger, die vervolgens direct in achter de tralies verdween. Dat de Vlissinger zich ook aan witwaspraktijken zou hebben schuldig gemaakt achtte de rechtbank niet bewezen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (23-2-2010 om 12:13)
Wat een lage straf zeg, bijna kinderachtig te noemen.
Johannes (22-2-2010 om 16:26)
Zo iemand mag van mij voor 10 of 15 jaar achter de tralies.
Cookie-instellingen beheren