Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt auto in beslag

Toegevoegd: 22-02-2010, 18.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - De politie Zeeland heeft maandagochtend op de Randduinweg in Oostkapelle een bestuurder van een personenauto voor de tweede maal betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere had al eerder een boete ontvangen voor het rijden in een personenauto terwijl zijn rijbewijs is ingenomen.

Ditmaal is zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chicka68 (23-2-2010 om 13:48)
Misschien dat de toekomstige regering de straffen voor dergelijke overtredingen nou eindelijk gaat aanpassen. Deze jongen mag zeker 5 jaar niet achter het stuur. Opnieuw rijbewijs halen en dan controleren of hij zich dan niet langer als ongeleid projectiel gedraagt. Radicaal, ja, maar helaas nodig.
Goesenaar (22-2-2010 om 20:40)
Als je zo hardleers bent moet je maar dubbel op de blaren zitten.
Jacob (22-2-2010 om 19:45)
En nu nog een torenhoge boete, en de eerste 10 jaar geen rijbewijs meer verstrekken, aan deze aso.
Marco (22-2-2010 om 18:14)
Auto niet meer terug geven,hij moet net als ik gewoon zijn rijbewijs halen, GOEDKOOP IS DUURKOOP,ook ik heb er voor betaald hert rijbewijs,en leer je de verkeersregels.
Cookie-instellingen beheren