Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Getuigen aanrijding trein gezocht

Toegevoegd: 23-02-2010, 19.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - De politie in Goes is op zoek naar twee getuigen van een zelfdoding die dinsdagochtend omstreeks 11.00 uur plaatsvond bij de spoorwegovergang aan de Wissenkerkseweg in 's-Heer Arendskerke.


Deze twee, onbekend gebleven, personen reden in een blauwe personenauto. De politie wil graag met hen in contact komen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.

Door het incident was het treinverkeer tussen Goes en Middelburg urenlang gestremd.



Zie ook:
- 23/02/2010: Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (26-2-2010 om 10:27)
Dit zal altijd blijven gebeuren! Je kan er weinig aan doen, mensen die hiermee lopen zullen nooit zeggen wat ze gaan doen want dan worden ze tegen gehouden en moeten ze verder leven en dat willen ze nou juist niet!! Dus het waarom zal je nooit weten!! hoe goed de hulpverlening ook is!!
AZ (25-2-2010 om 16:36)
@hulpverlener: De Nederlandse wet-en regelgeving is soms om je voor te schamen. Het moet bijzonder frustrerend zijn om hier tegen aan te lopen. Veel mensen gaan niet naar hulpverlening. Jammer dat sommige mensen dan toch verwijten richting jullie maken. Onterecht. Fijn dat u reageerde.
Hulpverlener (25-2-2010 om 02:43)
De hulpverlening staat in véél gevallen met de rug tegen de muur. Ze zouden soms anders willen, maar mogen vaak niets. Daarbij is het wrang, soms moet je accepteren dat er mensen zijn die er vrijwillig uitstappen. De manier hoe, dat zou onderwerp van discussie moeten zijn in sommige gevallen.
Marga (24-2-2010 om 20:50)
Allemaal heel verschrikkelijk maar je weet wel dat je zo iets kan overkomen als je machinist wil worden. Erger voor de mensen die geen andere uitweg meer zien, zij zijn hun leven kwijt en voor een trein springen doe je niet zo maar even in een opwelling. Daar gaat een heleboel leed aan vooraf.
Vrouw (24-2-2010 om 18:44)
Als mensen er voor kiezen om niet meer te leven kan GGZ helemaal niks doen. die mensen verbergen hun ellende voor alle hulpverlening om zo tot hun daad te kunnen komen. En ik spreek uit ervaring. Vorige maand een vriendin verloren daaraan. Dus mensen geloof mij, dit is echt niet te voorkomen!!
Jan (24-2-2010 om 18:15)
Het is verschrikelijk als je dit overkomt als machinist ook voor de nabestaanden van het slachtoffer ,want de vraag is en blijft waarom
Cookie-instellingen beheren