Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 40 km

Motorrijder gewond na botsing met gans

Toegevoegd: 23-02-2010, 19.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - Op de Tractaatweg bij Westdorpe is dinsdag omstreeks 12.30 uur een 38-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen in botsing met een opvliegende gans.


De man reed in de richting van Zelzate toen vanuit de watergang een gans opvloog. Het dier vloog tegen de borst van de motorrijder waardoor deze ten val kwam en de motor over het wegdek gleed.

De man werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij niet ernstig gewond was geraakt. Het is onbekend of de gans de aanrijding heeft overleefd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rich (26-2-2010 om 13:11)
Ja , idd Henk. Het gaat niet goed met het ganzenbeheer in Nederland……pfff… :-) Lekker belangrijk..
Rebeltje (25-2-2010 om 23:07)
Sorry Jan Wim krijgt ook van mij helemaal gelijk 2-0 voor Wim dus verhaal de schade maar bij de wegbeheerder beterschap
Henk Heinkes (25-2-2010 om 21:12)
Grappig, Jan zegt Wim - in gebrekkig Nederlands - normaal te reageren, maar vraagt hem eerst wel van welke planeet hij komt. Ben het overigens met Wim eens dat het ganzenbeheer in ons land te wensen over laat. Sterkte aan de motorrijder.
Jan (25-2-2010 om 12:56)
Wim van wat voor planet ben jij geland je verhaal halen,en een plaag daar heeft jij het ook over weet je eigenlijk wat je zegt !! weet je dat de dieren er waren voor de mensen Als je reageerd dan wel normaal AUB
Wim (24-2-2010 om 19:05)
Veel sterkte motorrijder en probeer de schade via de landgoedbeheerder (vogel of milleuclub ) ter plaatse te verhalen . er zijn veel te veel van die vogels naar ons kleine landje gelokt , het is in het noorden van het land ook al een plaag en het gaat ons nog veel overlast bezorgen
Monica (24-2-2010 om 18:58)
Sterkte! Hopelijk komt t gauw goed met jou en je motor! Ik hoop ook dat de gans niks heeft.. Gr.
Cookie-instellingen beheren