Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Celstraf geëist voor verkeersruzie

Toegevoegd: 25-02-2010, 18.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft donderdag tegen een 26-jarige Vlissinger een celstraf van een jaar, waarvan vier maanden voorwaardelijk geëist. Tegen zijn even oude neef en plaatsgenoot  eiste de officier een taakstraf van 240 uur en eveneens een voorwaardelijke celstraf van vier maanden.


De Vlissinger reed op 16 augustus met zijn auto in Vlissingen en veroorzaakte bijna een ongeval met een tegenligger, die bestuurd werd door een 31-jarige Middelburger.

Door die verkeersfout ontstond er een woordenwisseling, die ontaarde in duw en trekwerk en vervolgens in mishandeling van de Middelburger.

De Vlissinger reed naar huis, de neef stapte in de auto en ze gingen samen met de vader van de Vlissinger op zoek naar de Middelburger om de zaak uit te praten. Zover kam het niet want ook die poging  eindigde in een vechtpartij, waarbij de Middelburger rake klappen kreeg. De rechtbank doet op 11 maart uitspraak in deze zaak.

Zie ook:
- 18/08/2009: Mannen mishandeld bij verkeersruzie


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (25-2-2010 om 19:34)
Hard straffen,deze behoren tot agresieve weggebruikers en horen niet in het verkeer,een aanrijding hoor je normaal af te handelen,en niet zo,en die no claim ach................... dat doet het hem ook.
Nounou (25-2-2010 om 19:15)
Dus je gaat bewust mensen thuis ophalen en iemand opzoeken en in elkaar trapen. Genoeg tijd om je te bedenken en dan krijg je 8 maanden cel? Na 5 sta je dus al buiten. Belachelijk, je hoeft maar verkeerd te slaan en je hebt blijvend letsel of erger...
Cookie-instellingen beheren