Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eis: celstraf voor ontucht met meisje

Toegevoegd: 25-02-2010, 18.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 71-jarige man uit een Zuid-Bevelands dorp is donderdag voor de rechtbank in Middelburg bij verstek een celstraf van 10 maanden waarvan vier voorwaardelijk geëist.

Ook wil de officier van justitie dat hij 500 euro schadevergoeding betaalt en een contactverbod krijgt opgelegd. De bejaarde man, die alles ontkent, wordt ervan verdacht ontucht te hebben gepleegd met een achtjarig dorpsgenootje.


De handelingen, die voornamelijk bestonden uit het betasten van het meisje, zouden in de periode 2008 tot en met mei 2009 hebben plaatsgevonden. De rechtbank doet op 11 maart uitspraak in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mij (27-2-2010 om 09:44)
@tina: Ik wil niet veel zeggen want vind het egt een te lage straf voor zoiets...Maar Tina jij zegt misschien is het wel verzonnen...JaJa een meisje van 9 jaar dat verzind dat er iemand aan der komt.. Vertel mij nog meer. Dat denk ik tog niet hoor...weet het wel zkkr...
Natas (27-2-2010 om 07:37)
Tot hoever is bestaste?? lees goed er staat bestasten,is die opa niet dement of in de war,of voelde die zich in de steek gelaten endie net als iedere andere opa hun kleinkind op schoot wil.tegenwoordig als men je niet mag en mag je die niet aanraken,maar keur dit ook niet goed.
Sjaakie (26-2-2010 om 21:09)
Schandalig is het dat iemand er zo van af komt!!! Het meisje is voor haar leven getekent en iemand komt er zo mee weg??? Wat leven we toch in een geweldig land waar alles zo maar mag en kan !!!!
An (26-2-2010 om 17:27)
Asjeblieft zeg, die straffen voor dat ontucht met kinderen, het is een schande. Hoe verantwoord je dat t.o. het meisje? Ik schaam me zo diep voor de rechtsgang hier in Nederland. Ik ging er met liefde twee jaar voor zitten, meer krijg je hier toch niet voor moord. En had het recht gezegevierd.
Tina (26-2-2010 om 15:28)
Mss moeten we voorzichtig zijn met onze uitspraken hoe vaak wordt een verhaal niet verzonnen/?? is ook niet fijn om onschuldig gestraft te worden
Hans (26-2-2010 om 15:11)
Nu niet eens betere gegevens wat de dader betreft?, waarom mogen wij niet weten in welk dorp het is, en waarom geen initialen?, is een verkeerde bescherming van de dader. Bij betere vermelding misschien een betere bescherming voor (potentiele) slachtoffers?
Cookie-instellingen beheren