Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Flinke hennepkwekerij ontdekt in Axel

Toegevoegd: 26-02-2010, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Vrijdagmorgen is in een pand aan de Kaaiwal in Axel een in werking zijnde hennepkwekerij met 753 planten ontmanteld.


De kwekerij was verdeeld over twee ruimtes. Door medewerkers van de gemeente zijn alle hennepplanten en de benodigde apparatuur afgevoerd. Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom buitenom de meter werd afgenomen.

In het betreffende pand werden geen personen aangetroffen. Er is dan ook niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (28-2-2010 om 16:55)
Waarom hebben ze niet gewacht tot er personen in het pand waren? Konden ze misschien de hele organisatie eens uitroeien i.p.v. alléén de plantjes.... Als je onkruid wil vernietigen zul je tenslotte ook de wortel eruit moeten halen.....
Stoffeerder (27-2-2010 om 17:18)
Je leet niet anders meer dan dat er hennepkwekerijen worden ontmanteld. Lopen er zo veel verslaafden rond in Nederland, of is het allemaal voor export?? Ik kan dit echt niet begrijpen.
A3 (27-2-2010 om 09:56)
@oud inwoner van Axel: Dus als er weinig werk is moet iedereen maar stoned en dwaas over straat lopen en mag iedereen illegaal energie aftappen? Op den duur verdienen ze zoveel dat ze niet meer hoeven te werken en lekker een uitkering erbij krijgen. Nee hoor, opzouten met die rotzooi.
Erik (27-2-2010 om 09:08)
Je moed bij vemoedens altijd de politie inlichten zonder eene arseling zo heb ik bij de buren er een laten oprollen.
Natas (27-2-2010 om 07:32)
Gek is dat he,wij als hardwerkende mens betalen voor mensen die het weinig inkomen hebben en ilegaal hun poen verdienen,als werkende mens word je gestraft,en ziekenfonds, vorr die wanbetalers betalen wij,dus apllaus voor oprollen van de handel.
WRX (27-2-2010 om 00:48)
Gelukkig dat er nog een beetje naar kwekerijen gekeken wordt. Zeuren over die 3 plantjes is dan:spijkers op laagwater zoeken.Het gaat om die andere 750!Helaas dat er geen opdrachtgever is gepakt.Die zit waarschijnlijk vakantie te vieren in zijn vaderland!
Cookie-instellingen beheren