Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Vrouw gewond na negeren rood licht

Toegevoegd: 02-03-2010, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op het Groene Woud in Middelburg is dinsdagmorgen een vrouw gewond geraakt.


Een 24-jarige Middelburgse automobilist reed rond 08.00 uur over het Groene Woud in de richting van de Schroebrug. Hij moest stoppen voor een van links komende plaatsgenote op de fiets, die door het rode licht reed.

Er ontstond een aanrijding waarbij de vrouw ten val kwam. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De auto en de fiets raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (3-3-2010 om 13:43)
@marco, de fietser reed door rood niet de automobilist. En die automobilist is het echte slachtoffer. Die zit met honderden euro's schade die hij niet kan verhalen op de veroorzaker. Hoogste tijd voor een verplichte verzekering voor fietsers. Dan gaan zij ook eindelijk eens uit hun doppen kijken.
Tonnie (3-3-2010 om 10:20)
Uiteraard kan de automobilist weer opdraaien voor de kosten. Een fietser is beschermt zelfs als deze door rood licht rijdt. Schandalig!
Gino (3-3-2010 om 00:37)
Ik zag het gebeuren ik fietste net naar school.
Catweazl (2-3-2010 om 23:41)
Het wordt tijd dat die beschermde status van fietsers wettelijk wordt opgeheven. Het misbruik door deze groep verkeersdeelnemers is ongehoord. Maarja zoals gewoonlijk is de automobilist weer de 'onoplettende' verkeersdeelnemer. Dus de betalende.
Slasher (2-3-2010 om 21:06)
En waarschijnlijk is alsnog de automobilist de sjaac
Maikel (2-3-2010 om 18:27)
En door zo'n goochelaar op zn fiets kom ik te laat 's ochtends. Postuum bekeuren. Is ook dagelijks hetzelfde daaro.. maar waar staat de politie? Folders uit te delen in Dauwendaele omdat ik daar netjes 30 rij... doen ze soms ook mee aan de verkiezingen? ;)
Cookie-instellingen beheren