Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee woninginbraken Terneuzen

Toegevoegd: 04-03-2010, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in twee woningen in Terneuzen. Bij beide woningen werd een raam vernield.


Uit een woning op de Dokweg werden enkele tientallen euro's, een televisie en een laptop weggenomen. Uit de andere woning, in de Guido Gezellestraat, werden sieraden en muntgeld gestolen.

Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie (5-3-2010 om 14:09)
Ik ben het zo verschrikkelijk spuugzat , je kunt je huis niet uit anders jatten ze je spullen die jij van je zuurverdiende centen heb gekocht , Er moet meer sociale controle komen,die burgerwacht lijkt mij zeer zeker wel wa ,Ik doe zeker mee.
Janse (5-3-2010 om 12:23)
Wanneer gaan ze hier is wat aan doen ht is echt niet normaal laatste tijd in de triniteit, er lopen allemaal vage figuren rond maar geen politie te bekennen en als je het recht in eigen hand neemt ben jezelf de pineut ,mensen doe er wat aan !!
Vanboven (4-3-2010 om 20:52)
Tijd voor een burgerwacht , t recht weer in eigen hand !
C!N (4-3-2010 om 16:09)
Ja dan kan je wel weer gaan opletten of je alle ramen en deuren sluit bij het verlaten van je woning, maar als ze dan je ruit inslaan wat moet je dan nog??? Een giga kluis aanschaffen om alles van waarde in te doen?? Tis van de zotte.
Cookie-instellingen beheren