Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Ernstig ongeval A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 09-03-2010, 09.14 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Danielle Gillesse

ARNEMUIDEN - Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vanmorgen een ongeval gebeurd. Daarbij waren een bestelbus en een personenauto bij betrokken. Diverse ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.


Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 07.45 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de personenauto in de slip bij het oprijden van de A58. De auto kwam in tegengestelde richting te staan op de rijstrook waar op dat moment de bestelauto reed (rechterrijstrook). De bestuurder van de bestelauto trapte vol op de rem, maar kon een frontale aanrijding niet meer voorkomen. Bij de aanrijding raakten drie personen gewond. 

Eén persoon is per ambulance, onder begeleiding van een trauma-arts, met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter is ook naar Goes gevlogen om daar de trauma-arts weer op te halen. De andere twee personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

De rijbaan van de A58 was ter plaatse afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk zorgde voor behoorlijke verkeersopstoppingen. Er stond een paar kilometer file en ook in Nieuw en Sint Joosland, waar de Oude Rijksweg diende als omleidingsroute, stond het verkeer lange tijd nagenoeg stil.

Rond 10.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (4-4-2010 om 13:11)
Niks mis mee de snelweg,maar verkeers inzicht en controle is vaak wel wat mis mee. een tip vertrek optijd haast u niet,en houdt u bezig met autorijden,veel gaat niet samen met autorijden,en degene die denken dat ze kunnen je ziet het resultaat.
J (15-3-2010 om 15:25)
Jammer dat er weinig wordt meegeleefd met de personen van het ongeluk. Gelukkig zijn ze er allen nog goed vanaf gekomen. Irritant als er gepraat wordt over zaken die er niets mee te maken hebben.
K (13-3-2010 om 15:42)
@ maikel, maikel heb je zelf al eens in een achterwiel aangedreven auto gereden? ik denk van niet want dan sloeg je niet zulke onzin uit. btw de meeste racewagens zijn achterwiel aangedreven omdat dat gewoon beter rijd als een voorwiel aangedreven exemplaar
Klaasje (10-3-2010 om 17:39)
Deze mensen hebben enorm veel geluk gehad, zowel de bestuurder van de bus als van de BMW. Je kan je vast voorstellen wanneer de botsing, in de zijkant was geweest! Nog ff over dat stukje snelweg: Er is bij het invoegen wel veel spoorvorming voelbaar. Of voel ik dat alleen? Veel sterkte gewenst!
Ilonka (9-3-2010 om 23:05)
Mensen oordeel aub niet voordat de oorzaak bekend is maar denk aan de slachtoffers. sterkte
Noord bevelander (9-3-2010 om 22:07)
Ook vanuit kamperland heel veel sterkte voor (nog steeds een beetje onze) meester Jarco en natuurlijk ook voor de andere persoon die in de auto zat. Het was glad vanmorgen! stop met oordelen aub.
Cookie-instellingen beheren