Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra controles wegwerkzaamheden Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-03-2010, 18.51 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel.


Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 kilometer per uur. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden. Er zijn nu al snelheden gemeten van meer dan 120 kilometer per uur.

De boetes voor snelheidsovertredingen bij werkzaamheden zijn aanzienlijk hoger dan de 'normale' tarieven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Altijd maar kritiek... kansloos (17-3-2010 om 20:03)
Snelheidsbeperkingen bij wegwerkzaamheden zijn er niet enkel voor de wegwerkers. Meestal is de situatie ter plaatse reden voor een beperking. En het wordt tijd dat men eens stopt met zeiken over bekeuringen... wordt toch eens volwassen :-s
Jan R (17-3-2010 om 19:49)
Beste mensen, Reken nu eens even uit hoeveel tijd je inlevert als je je gewoon aan de regels houd. En........je bent niet alleen op de wereld.
Jaap kallewaard (17-3-2010 om 19:07)
Als je geen baas kan over jezelf en Ook niet over je auto en jeniet wil houden aan verkeers regels dan lever je toch gewoon je rijbewijs in en verkoop je auto ben je van alles af
Lisa (17-3-2010 om 14:25)
En ja hoor, het commentaar richt.de politie wordt niet nagelaten.Het is te hopen voor de eeuwige zeurders, dat je niet opeens de politie heel hard nodig heb... Maar al met al, kas spekken of niet: ga zelf eens aan de kant van de snelweg staan...kijken of je het ook zo'n veilig gevoel geeft.
Matthijs (17-3-2010 om 14:15)
@MotoRob: Daar gaat het niet om. Dat je snelheid moet minderen voor wegwerkzaamheden is logisch. Maar zo langzaam en al ruim een kilometer van tevoren is gewoon belachelijk. 70 is onnodig. 90 is een betere snelheid. Maar dan vallen de boetes lager uit en dat is niet de bedoeling.
Esther (17-3-2010 om 10:42)
Ik denk dat veel mensen niet in de gaten hebben dat er mensen nodig zijn om die karweitjes te doen. Mijn broer is wegwerker en ik zie hem toch graag heel huids thuis komen. Veel mensen denken alleen aan zich zelf,, ze zouden veel beter de weg helemaal afsluiten, veel veiliger voor wegwerkers.
Cookie-instellingen beheren