Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiebureau Axel gaat dicht

Toegevoegd: 16-03-2010, 20.40 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Het politiebureau in Axel gaat met ingang van 22 maart dicht. In de periode tot 22 maart is het bureau vanwege verhuizing zeer beperkt bereikbaar.


De politie houdt vanaf 22 maart op woensdagen van 09.00 - 12.00 uur spreekuur in de gemeentelijke vestiging (voormalig stadhuis) aan de Markt 1 in Axel. De gemeente Terneuzen heeft deze ruimte aangeboden om op die manier een vaste plaats voor de politie in de kern te behouden.

Voor het doen van aangiften kunt u tot 22 maart (maar ook daarna) op afspraak terecht op het bureau aan de Rosegracht 15 in Terneuzen. Dit bureau is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak kan gebeld worden naar het reguliere telefoonnummer 0900-8844. Voor het doen van aangifte van feiten als fietsdiefstal, auto-inbraak of vernieling staat de internetsite www.politie.nl/Zeeland ter beschikking. Bij een delict als woninginbraak of bij minder valide personen komt de politie ter plaatse en wordt de aangifte direct opgenomen.

Politie Zeeland sluit kleinere ondersteunende bureaus zoals Axel vanwege efficiencymaatregelen. Doordat er geen politiebureau meer in Axel is, betekent het niet dat de politie niet aanwezig is. De politie zal, naast het spreekuur, op onregelmatige tijden in het gebied aanwezig zijn en haar taken uitvoeren. Ook voor spoedeisende meldingen kan de politie snel aanwezig zijn, aldus een woordvoerder.

De medewerkers die werkzaam waren op het bureau in Axel worden ondergebracht in het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Deborah (17-3-2010 om 15:03)
Uhm hij was toch al zo goed als dicht?
Bezorgde ex axelaar (17-3-2010 om 14:57)
Nog even en heel axel kan dicht. Maar ja dat was aan te zien komen.
Tom (17-3-2010 om 10:12)
Ter Horst: BEDANKT! Al die bezuinigingen leiden dus uiteindelijk toch tot minder politiebureaus in Zeeland. Kapelle gaat binnenkort ook al dicht en op heel Noord-Beveland is niet eens een politiebureau meer aanwezig ...
Marchje (17-3-2010 om 08:23)
Ach dat hele politiebureau in Axel is al jaren een wassen neus! Wanneer kon je daar nu terecht? Je moest al voor alles naar Terneuzen en dan ook nog op afspraak. . . . De politie is je beste vriend.... geef mij dan maar een goede buur in plaats van die verre vriend!
Kees (16-3-2010 om 23:05)
Jammer, als wij nu de politie dringend nodig hebben voor een aangifte moeten wij weer naar Terneuzen. Het aangeven van diefstal enz. kan via internet, dat is mooi, maar hoe gaan oudere bewoners dit doen zonder computer? Wachten tot het spreekuur?
* (16-3-2010 om 22:35)
Ja hoor en wat is het volgende sluiting van de brandweerpost en dan de winkels ? Niet dat het iets uitmaakt in dit land maar ik ben het er niet mee eens integendeel . MEER BLAUW OP STRAAT !!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren