Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Jongens stelen emblemen auto's

Toegevoegd: 16-03-2010, 21.14 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft met de aanhouding van vier 14- en 15-jaringen in Goes een reeks diefstallen van auto-emblemen opgelost.


Rond het middaguur was door een getuige gezien dat een viertal jongens auto-emblemen wegnamen van personenauto's. Het groepje liep vanaf de Jumbo richting de Van Hertumweg. Door agenten werd gelijk een zoekslag in de omgeving gemaakt, zij troffen de jongens aan op het Stationspark.

Eén van hen had een schroevendraaier op zak en enkele auto-emblemen. De vier, afkomstig uit de gemeenten Veere en Borsele, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 
 
Door agenten op de fiets werd een zoekslag gemaakt naar de auto's waar de emblemen van afkomstig waren. Ze troffen drie beschadigde auto's aan op de parkeerplaats tussen de Jumbo en het spoor.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn de vier jongens weer in vrijheid gesteld. Woont u in Goes en is ook het embleem van uw auto gestolen? Doe dan aangifte bij de politie. Dit kan via de internetsite www.politie.nl/Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elisabeth krijger (19-3-2010 om 09:51)
Het is niet meer normaal waar waar ze AL dat kattekwaad vandaan durven te halen wanneer leren ze het nou is af!!! ik hoop dat ze lekker mogen nokken!!!
Tom (18-3-2010 om 08:17)
Dit noem ik geen kattekwaad meer, dit is puur vandalisme. Waarschijnlijk komen deze jongens er weer vanaf met een waarschuwing. Wanneer wordt dit soort tuig eens fatsoenlijk aangepakt.
Henk (17-3-2010 om 18:44)
Ik ken die jongens die het hebben gedaan, ze waren echt stom bezig
Moniek (17-3-2010 om 18:11)
Al dat kattenkwaad!!
<(*¿*)> (17-3-2010 om 15:34)
Tis een drama! Ik ben ook al 2 x bestolen van mijn wieldoppen en zelfs mijn ruitewissers hebben ze meegenomen. Ben je lekker je brood aan het verdienen, kun je het geld uit gaan geven aan reparaties omdat een ander zonodig je auto aan het kaalroven is! Waar gaat dat heen met de jeugd!
F (17-3-2010 om 13:25)
Tip voor de jonge daders, wisten jullie dat nieuwe emblemen helemaal niet zo duur zijn !!
Cookie-instellingen beheren