Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Gewonde bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 17-03-2010, 18.16 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Axelsedam in Terneuzen is woensdagmiddag een 28-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst gewond geraakt bij een ongeval.


De bromfietser reed over de Axelsedam. Vanaf de Rosegracht kwam een 26-jarige man uit de gemeente Borsele in een bestelauto. Hij verleende de bromfietser op de kruising met de Axelsedam geen voorrang, waardoor de bromfietser heel hard moest remmen.

Hij viel, schoof nog net tegen de achterkant van de bestelauto en liep daardoor enkele armbreuken op. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 26-jarige automobilist was doorgereden omdat hij niets van het ongeval had gemerkt.

Nadat hij door een collega van hem op de hoogte was gesteld, heeft hij alsnog een verklaring op het politiebureau afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gesien (17-3-2010 om 19:58)
Heb die persoon nog zien liggen,, nadat wij over de stoep moesten rijden, de politie was er wel snel bij, was dr namelijk vlakbij!
Cookie-instellingen beheren