Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken in bouwproject Goes

Toegevoegd: 26-03-2010, 19.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op vrijdagmorgen heeft een medewerker van een bouwbedrijf aangifte gedaan van de diefstal van cv-ketels uit in aanbouw zijnde woningen in Goes.


Tussen donderdag 16.00 uur en vrijdag 06.30 uur heeft/hebben inbreker(s) kans gezien om in de woningen binnen te dringen en een vijftal cv-ketels weg te nemen. Ook werd uit de keuken van één woning inbouwapparatuur weggenomen.

De schade bedraagt enkele duizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (27-3-2010 om 01:20)
Niet meer normaal dit ! Tegenwoordig moet er al camerabewaking komen op een bouwterrein. Te schandalig voor woorden dat je zo laag kan zakken om dit te durven doen. Dus...aanscherpen die straffen en je laat dit wel uit je hoofd ! Dit soort figuren staan na een half jaar straf weer op straat...
Cookie-instellingen beheren