Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Gewonden bij aanrijding Tholen

Toegevoegd: 28-03-2010, 19.59 uur
Gewonden bij aanrijding Tholen
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Bij een ongeval op de Tholenseweg tussen Tholen en Halsteren zijn zondagmiddag meerdere personen gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Door de klap schoven de auto's een aantal meters door en één van de voertuigen verloor een wiel.

De gewonden, vermoedelijk drie personen, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is geen duidelijkheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (30-3-2010 om 15:35)
Ik hoop dat de verwondingen meevallen, het was best een mooie golf helaas is hij nu rijp voor de sloop
Drmea (29-3-2010 om 21:45)
Ik ken de weg ook kom er elke dag langs als ik naar mijn werk fiets. de mensen rijden daar veel te hard.ook de vrachtwagens en bussen. wordt vaak bijna van mijn fiets geblazen als er een vrachtwagen voorbij rijd.Je mag er maar 60 . maar de gemiddelde snelheid ligt er veel hoger.
@john (29-3-2010 om 00:34)
Waarom nou weer controles? daar verminder je echt geen ongelukken mee. gewoon beter opletten en je gezonde verstand gebruiken !
John (28-3-2010 om 22:30)
Tijd voor meer controles daarzo er word amper gecontroleerd op snelheid of wat dan ook.
Martin (28-3-2010 om 20:17)
Ik was er niet bij maar ik ken die weg wel. Als je vanaf de oude beijmoerseweg de weg richting Tholen opdraaid, moet je niet te kort sturen want anders zit je met je achterwiel op die fijne blokken. Neem je de bocht wat ruimer, kun je een tegemoetkomende auto 'koppen'...
Cookie-instellingen beheren