Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Patiënten van strand gehaald

Toegevoegd: 01-04-2010, 15.06 uur
Door: Daniëlle Gillesse
VLISSINGEN - De KNRM en de strandbewaking hebben vandaag vanaf de stranden van Oostkapelle en Vlissingen twee mensen gehaald die medische problemen hadden.

Rond 04.10 uur kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er op het strand van Oostkapelle nabij duinovergang De Lage Duintjes bij de Duinweg iemand onwel was geworden. De unimog van de KNRM Westkapelle werd ingeschakeld om het ambulanceteam naar de patiënt te brengen en deze vervolgens ook af te voeren.


Vanmiddag rond half één kreeg iemand nabij strandpaviljoen Kon-Tiki aan de Zwanenburgweg bij Vlissingen hartproblemen. De strandjeep van de strandwacht Vlissingen werd opgeroepen om te helpen. De strandwacht ving het ambulanceteam bij de Nolledijk op en heeft het team vervolgens naar de patiënt gebracht.

De patiënt is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renren (1-4-2010 om 18:56)
Beste cock wat een stomme opmerking. dat nieuwe zh in middelburg kan ook genoeg en de ambulance stabiliseerd eerst iemand voor dat ze vertrekken .en bij nood de helikopter in .
Cock vromans (1-4-2010 om 16:58)
Gelukkig dat we het ziekenhuis in vlissingen nog hebben
Cookie-instellingen beheren