Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bejaarde vrouw bestolen via babbeltruc

Toegevoegd: 01-04-2010, 21.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Donderdagmiddag is in Middelburg een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van een babbeltruc. Dat meldt de politie.


Vandaag werd rond 15.00 uur aangebeld bij de woning van 83-jarige Middelburgse aan de Baljuwlaan. Er stonden vier meisjes voor de deur die vroegen of ze gebruik mochten maken van haar toilet.

De nietsvermoedende vrouw liet de dames binnen. Toen ze weg waren ontdekte ze de diefstal van de sieraden waaronder een dameshorloge, een boerenstrik met pareltje, een slavenarmband, een hangertje en oorknopjes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collie (2-6-2010 om 22:07)
Wat zouden die laffe meiden er van vinden als dit bij hun opa en oma zou gebeuren? Of hebben jullie die ook al beroofd!!!!!!!!
Zoop (3-4-2010 om 18:36)
Maar wie laat er dan ook zomaar mensen binnen? Wat die vier meiden betreft... zoek eens wat zelfrespect.
Jessica (3-4-2010 om 14:56)
Dit zijn vast dezelfde meiden als in vrouwenpolder.. Dit hebben ze toen ook al geflikt bij een oudere vrouw! Hoe haal je zoiets in je hoofd!!
Oost-souburger (2-4-2010 om 11:18)
Ik hoop dat ze zelf is berooft worden en hun dierbare spullen kwijt raken ,dat is echt verschrikkelijk,dus meiden wees verstandig al betwijfel ik dat,maar geef julie zelf aan ,probeer het is op een woonwagenkamp, ,dit is zo laf .ik ben hier zo kwaad over .
Marga (2-4-2010 om 09:57)
Wat verschrikkelijk 4 jonge meiden en dan al zo slecht. Mag hopen dat ze vandaag alle 4 bij een verkeerde aanbellen en ze opgesloten worden tot de Politie ze komt ophalen. Mogen ze pasen in de cel doorbrengen. Kijken of ze het nog zo leuk vinden.
Ronny (2-4-2010 om 07:43)
Wat vind ik dit erg ,hoe haal je het in je hoofd om dat ook maar te bedenken,ik hoop dat de ouders hun kunnen betrappen en ze persoonlijk naar de politie brengt,ik wens die mevrouw veel sterkte .
Cookie-instellingen beheren