Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor drugbezit in Hoek

Toegevoegd: 03-04-2010, 10.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Twee Fransen van 18- en 20 jaar hebben ieder een boete van 400 euro gekregen omdat ze in het bezit waren van verdovende middelen.

Agenten reden rond middernacht op de Westerscheldetunnelweg achter een Franse personenauto. Deze auto reed met flinke snelheid de tunnel in richting Terneuzen. De snelheid van de auto werd gemeten op 149 km per uur. Buiten de tunnel gekomen, werd de auto aan de kant gezet en kreeg de 20-jarige bestuurder een boete voor het overschrijden van de snelheid.


Omdat er in de auto een henneplucht hing, werden de inzittenden gevraagd of ze in het bezit waren van softdrugs. Dit bleek het geval. Zowel de bestuurder als zijn passagier overhandigen een hoeveelheid verdovende middelen. Omdat het verboden is drugs uit te voeren, werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De verdovende middelen werden in beslaggenomen en ze kregen ieder een boete van 400 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (4-4-2010 om 09:12)
Ze moesten ook eens die toeristen die overal veel te langzaam rijden en alcohol over de grens meenemen, zoals bier en wijn gewoon ook eens keihard aanpakken. Politie richt zich veel te veel op jongeren. Zielig gewoon..
Cookie-instellingen beheren