Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval Hengstdijk

Toegevoegd: 03-04-2010, 15.32 uur - Update: 04-04-2010, 10.05 uur
Het ongeval op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk
Het ongeval op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk
© Foto: Eddy de Kort
Door: Manfred Berrevoets

HENGSTDIJK - Bij een ongeval op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk zijn zaterdagmiddag twee personen lichtgewond geraakt.

Het ongeval vond rond 14.20 uur plaats. Een 20-jarige automobilist uit Terneuzen verklaarde dat hij reed in de richting van Kloosterzande toen plots zijn GSM op de grond viel. Hij wilde hem oppakken en verloor zo het zicht op de weg. Hij kwam hierdoor met zijn auto in de berm terecht en wilde hem corrigeren maar sloeg over de kop en schoot toen links de sloot in.


De twee inzittenden konden op eigen kracht uit de auto komen. De bestuurder liep enkel een schrammetje op maar had verder geen medische hulp nodig. Zijn inzittende, een 16-jarige Terneuzenaar, is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij liep letsel op aan zijn arm.

De auto raakte zwaar beschadigd en is weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (7-4-2010 om 16:20)
Op dat stukje weg is geen bocht waardoor een GSM van een dashboard valt, of je hebt veel te hard gereden. Ik rijd er elke dag en ken de weg dus redelijk ondertussen. En wie gaat er nu achter het stuur een GSM oprapen, die duw je even met je voet opzij en probleem opgelost.
J.M.Bouman (5-4-2010 om 17:32)
De beste stuurlui staan nog steeds aan wal, kan iedereen gebeuren. Gelukkig goed afgelopen
Kllas (5-4-2010 om 16:07)
Hij had door zijn gestuntel een tegenligger kunnen aanrijden, met fatale gevolgen......op deze weg word door velen tevens veeeel te hard gereden!
Iemand (5-4-2010 om 10:29)
Mijn telefoon valt ook vaak genoeg op de grond zonder dat ik hem vast heb dus piet het kan dus wel
Bianca (4-4-2010 om 22:29)
Ik heb hem gevraagt of hij zijn telefoon vast had en dat was niet het geval hij lag op het desboord de telefoon is daar afgegleden toen hij een bocht nam. ik ken die jongen al van kleins af aan en kan zien of hij liegt of niet en dit is niet het geval
Zoop (4-4-2010 om 22:17)
Het is ook niet voor niets at het verboden is om met je telefoon te kloten achter het stuur.. Maar nee, als beginnend bestuurder weet je wel beter...
Cookie-instellingen beheren