Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval Domburg

Toegevoegd: 06-04-2010, 18.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Op de Schelpweg in Domburg is maandag rond 02.30 uur een auto over de kop geslagen.

De auto, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit de gemeente Veere, kwam ondersteboven op de dijk tot stilstand. Een 33-jarige man uit dezelfde gemeente, die als inzittende in de auto zat, lag beneden aan de dijk. Beiden verkeerden onder invloed van alcohol.


Ze zijn naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat de man enkele gekneusde ribben had opgelopen. Van hen allebei werd een bloedproef afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (7-4-2010 om 21:24)
Wel goed lezen Condor. Ik schrijf dat ik geen medelijden heb met mensen die hun eigen leven, en levens van anderen op het spel zetten. Ik heb nergens geschreven dat ik geen medelijden met slachtoffers heb.
Alfred (7-4-2010 om 16:24)
Zoals Inge al aangeeft; totaal geen medelijden voor zulke knuppels ! En ze zegt "die hun eigen leven en dat van andere ...", daar bedoelt ze gewoon de dronkelap zelf mee, zo lees ik het in ieder geval. Haar bericht klopt dus.
Condor (7-4-2010 om 08:17)
Inge, weet je toch wat je schrijft? Geen medelijden met de drinkers EN hun slachtoffers? Een kleine verschrijving hoop ik dan toch maar? Gewoon rijbewijs afpakken voor een jaar en auto verbeurd verklaren. Dat kost ze geld en moeite, levert wel iets op denk ik.
Jan (7-4-2010 om 08:13)
Deze vrouw en meneer hebben totaal geen verantwoording voor het gedrag wat hun tonen ,gewoon een cursus laten volgen en zelf de rekening betalen en ook de rekening voor de mensen die hun hebben geholpen want dat zijn de mensen die de narigheid mogen opruimen
R (6-4-2010 om 21:56)
Kan een ander je weer helpen omdat je zelf zonodig moet zuipen voordat je gaat rijden.
Jaap Vergeer (6-4-2010 om 21:48)
Dubbele tong, dubbele koprol, dubbel zien, kortom geen reden om te gaan autorijden en toch zijn er mensen die denken dat ze dat nog kunnen als ze gedronken hebben. Deelnemen aan het verkeer is werk, geen spel en nul procent moet je streven zijn!
Cookie-instellingen beheren