Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 153 km

Belgen opgepakt wegens drugsbezit

Toegevoegd: 07-04-2010, 21.42 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op de Veerhaven in Breskens zijn woensdagmiddag twee Belgen van 21- en 22-jaar aangehouden wegens drugsbezit.


Beide personen vertelden dat ze in Vlissingen drugs hadden gekocht. Het ging om circa 6 gram hennep en 3,2 gram hasj. De drugs werden in beslag genomen en de twee mannen werden overgebracht naar het politiebureau in Oostburg.

Omdat ze de boete van 400 euro niet konden betalen, werden ze met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Ze zullen te zijner tijd voor de rechter moeten verschijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (8-4-2010 om 20:02)
Wat is dit voor belachelijk iets? Criminelen worden vrijgelaten omdat ze niet kunnen betalen! Wat is dit voor belachelijk land want heel Europa en omgeving lacht zich rot om de Nederlandse wetgeving! Dat snapt zelfs elke Roemeen! Behalve wij!
Bono (8-4-2010 om 11:31)
Vette bullshit dit..moeilijk doen om een paar grammies.....in beslag nemen en zelf opsmoken zeker.. je kan beter de kilo's en tonnen pakken..daar schiet je tenminste wat mee op
J.Ustitia (8-4-2010 om 09:12)
En ik maar denken dat discriminatie niet langer toegestaan was. Een nederlander mag het wel en de buitenlanders word een poot uitgedraaid, je reinste maffia praktijken. Ja gaat je wel schamen voor dat rood ,wit en blauw
Arie (7-4-2010 om 22:39)
Bedankt beste Belgen voor het aanvullen van onze staatskas! De politie slaat zo ook 2 vliegen in een klap, ze kunnen snelheidscontroles combineren met het aanhouden van Belgen, een 'gouden' combinatie! ;) Nederland wordt steeds minder tolerant, bah!
Cookie-instellingen beheren