Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Vechtpartij op station in Goes

Toegevoegd: 18-04-2010, 16.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vorige week dinsdag heeft er op het NS station in Goes een mishandeling plaatsgevonden waarbij een 15-jarig meisje uit de gemeente Reimerswaal gewond is geraakt. Dit heeft de politie zondagmiddag pas bekend gemaakt.


Omstreeks 15.30 uur die dinsdagmiddag ontstond er op het station een scheldpartij tussen een viertal meisjes. De scheldpartij mondde uit in een vechtpartij tussen twee van de 'dames'. Hierbij werd een van de meisjes bij haar keel gegrepen en zij heeft klappen gehad. Zij heeft een hersenschudding opgelopen.

Als gevolg van de vechtpartij is ook haar mobiele telefoon vernield. De politie heeft onderzoek gedaan naar de mishandeling en heeft een verdachte kunnen achterhalen. Ook werd een tweede verdachte gehoord. Dit betreffen allebei meisjes van 16 jaar, afkomstig uit Oost-Souburg.

Ondanks het feit dat er al verdachten zijn gehoord is de Zeeuwse politie nog steeds op zoek naar getuigen van de mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (19-4-2010 om 08:30)
Ze zullen van beide kanten niet braaf zijn geweest,maar ja jaloezie doet ook wat he..............wie weet om een kerel,wel ordinair zeg.
Bram (19-4-2010 om 01:02)
Echt onvoorstelbaar dit gedrag. Heb gelukkig mijn hele leven niet moeten vechten om mijn mening naar voren te brengen. Deze "dames" blijkbaar moeten dit wel. Gebrek aan woorden? In ieder geval gebrek aan fatsoenlijk verstand en hoogstwaarschijnlijk ook gebrek aan een fatsoenlijke opvoeding.
Catfight (18-4-2010 om 18:00)
Iemand moet deze "dames" toch bezig gezien hebben ? wel een beetje ordinair, het zal je kind maar wezen.
Cookie-instellingen beheren