Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

As en foto's weg na inbraak auto

Toegevoegd: 19-04-2010, 15.09 uur
Door: Roland de Jong en Daniƫlle Gillesse
SLUISKIL - Een inwoonster van Sluiskil is vorige week door een auto-inbraak flink gedpueerd geraakt. Uit haar auto werden namelijk foto's van haar onlangs overleden man en een zakje met zijn as gestolen.


De opmerkelijke diefstal werd vorige week donderdag gepleegd in de Gildenstraat. “Rond half tien 's avonds hoorde ik mijn alarm afgaan en ging snel naar buiten. Daar zag ik dat mijn zijraam was ingeslagen.” Uit de auto bleek een tas te zijn gestolen, met daarin onder meer de foto's en de as, welke was verpakt in een blauw fluelen tasje met daarin een plastic zakje. De grote tas was beigekleurig met een lang hengsel eraan en had binnenin diverse vakjes.

De eigenaresse wil de persoonlijke spullen graag terug. “Het gestolen geld interesseert me niet, maar de foto's en de as wil ik erg graag terug.” Mensen die meer weten over de diefstal kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (21-4-2010 om 19:16)
Mensen zijn zeer triest.. Je auto zit op slot zou veilig moeten zijn. Als er ingebroken wordt in een huis zeg je toch ook niet wie laat dat nou in zijn huis liggen? Precies het zelfde! Sterkte lieve karin!
Lentevogeltje (20-4-2010 om 17:09)
Ze moet toch zelf weten waar ze dat legt? Inderdaad, dat geld is het ergste niet, maar die as en die foto's MOETEN terug!!!!!!!!!
Vtr (20-4-2010 om 11:29)
Blijf gewoon met je poten van andermans spullen stel schoften !!!!!!!!!! Karin sterkte meid !!!!!!!
A. (19-4-2010 om 21:23)
Ookal laat je het staan op je auto, mensen moeten niet zomaar andermans spullen meenemen. Helaas denken sommige mensen er anders over. Veel succes met het terugvinden van de spullen (Y)!
Sluuskillenaar (19-4-2010 om 19:22)
Maakt helemaal niks uit wat karin in der auto laat liggen staat op alarm daar zou het veilig moeten zijn ze moeten er gewoon afblijven met hun klauwen en werk zoeken sterkte karin
Henkdrik-jan (19-4-2010 om 19:03)
Nou nou nou wat een medeleven! Al stond het naast de auto, het is niet van jou dus afblijven! Wat heb je hier nu aan? Aan bepaalde reactie's hieronder kan je merken dat de samen leving ver te zoeken is!
Cookie-instellingen beheren