Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief door omstander aangehouden

Toegevoegd: 19-04-2010, 19.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 42-jarige man uit Breda heeft vanmiddag een winkeldief staande gehouden en overgedragen aan de politie.


De man liep rond 14.45 uur te winkelen in de Lange Delft in Middelburg toen hem ineens een winkeldief voorbij snelde. De Bredanaar aarzelde geen moment en rende de jongen achterna. Terwijl hij zijn ijsje nog in zijn hand had kon de man met zijn andere hand de jonge winkeldief vastpakken.

De dief is aan de politie overgedragen. Op het bureau bekende de 17-jarige Goesenaar dat hij kleding in twee winkels had weggenomen. Bij de tweede winkel liep hij tegen de lamp en zette hij het op een lopen. Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rajiv en Co'tje (21-4-2010 om 07:37)
Goed dat ze de dader hebben kunnen pakken. Maar iedere jongen van 17 jaar oud houd wel eens kattenkwaad uit. Jullie hier die allemaal reactie's geven doen of jullie perfect zijn. Of jullie nooit wat hebben gestolen?
Peter (20-4-2010 om 23:23)
Het aanhouden wat onze dappere Brabander deed, werd gelukkig overgenomen door de politie (met 3 voertuigen). Nooit geweten dat er zoveel mensen paraat zijn voor een winkeldiefstal. Nu nog deze inzet laten betalen door de dader.
Jaco (20-4-2010 om 11:48)
Super hoe onze brabander heeft gehandeld kunnen mensen een voorbeeld aan nemen.
The devil drives maybach (20-4-2010 om 09:34)
@ TheDevilWearsPrada, zeer ad rem !!!! Groot gelijk! Al dat gezeur over fantastische verhalen, iedereen weet toch dat 99% van de mensen er snel vandoor gaan als ze een diefstal zien om er maar niets mee te maken te hebben. Maar hier iets stoers schrijven, ja, dat weer wel natuurlijk.
Condor (20-4-2010 om 07:57)
@TheDevilWearsPrada, je kunt ook zeuren om te zeuren. Wees blij dat er zulke mensen bestaan, kan de politie een voorbeeld aan nemen.
Middelburger (20-4-2010 om 07:28)
@TheDevilWearsPrada: Nee ik bedoelde als iedereen nou zo dapper zou optreden tegen de dieven en criminelen worden zou de wereld er een stuk beter uit zien. Die crimineel mag achter slot en grendel. Die criminaliteit stopt tocht niet, maar je kan de politie wel helpen door de crimineel te pakken.
Cookie-instellingen beheren