Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 61 km

Groot stuk natuur gaat in vlammen op

Toegevoegd: 20-04-2010, 14.07 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Ruim honderd vierkante meter planten is vanmiddag in vlammen opgegaan in een groenstrook langs de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem.


De brand woedde rond 13.15 uur ter hoogte van de Nieuwlandseweg. De brandweer rukte onder prioriteit twee uit om de brand te blussen. Ter plekke bleek dat een behoorlijk groot stuk natuur in brand stond.

Met meerdere stralen hoge druk en zogeheten vuurzwepen werd de brand gedoofd. Er werd ook een tankwagen opgeroepen, maar deze hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen.

Het verkeer op de N254 moest tijdelijk over één rijbaan worden geleid. Ook ondervond het verkeer hinder van de rook die over de weg trok. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (20-4-2010 om 15:50)
Daarom moet de politie ook bekeuringen geven als er sigaretten uit een rijden/stilstaande auto wordt gegooid. (asociaal gedrag) ze gooien de sigaretpeuken toch ook niet in de voor of achter tuin .Je moet eens kijken op een stukje van 25 km wat je aan sigaretten ziet rond vliegen.
Natas (20-4-2010 om 14:47)
Het is niet vanzelf aan gegaan,mensnen zijn gek genoeg,het kleine beetje groen wat we nog hebben.
Cookie-instellingen beheren