Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Terneuzenaar twee keer op de bon

Toegevoegd: 20-04-2010, 23.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Informaticalaan in Terneuzen controleerden twee agenten van de Zeeuwse politie dinsdagmiddag om 17.30 uur een automobilist.


Ze vroegen de man zijn papieren te laten zien. Hij verklaarde dat hij deze niet bij zich had. De automobilist gaf een naam op, zodat de agenten zijn gegevens konden verifiëren bij de meldkamer. De agenten twijfelden aan de verklaring van de man en hebben deze twijfels ook geuit tegen de Terneuzenaar. Hij bleef echter bij zijn verhaal.
 
De man is meegenomen naar het bureau, zodat de agenten zijn gegevens konden controleren. Hier bleek dat de man toch niet was wie hij zei dat hij was. De 21-jarige Terneuzenaar is aangehouden en is gehoord over het strafbare feit. Toen bleek dat hij een rijontzegging had tot september 2010.

Hij krijgt nu twee verbalen: één voor het opgeven van valse gegevens en één voor het rijden in de periode dat hem de rijbevoegdheid is ontzegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (21-4-2010 om 12:15)
21 jaar en nu al een rijontzegging? En dan toch wéér rijden? Ik weet niet hoor maar mogen de straffen wat hoger misschien?
Cookie-instellingen beheren