Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Verschillende diefstallen Zeeland

Toegevoegd: 22-04-2010, 14.22 uur
Door: Danielle Gillesse
MIDDELBURG - Woensdag had de politie het erg druk met diefstallen. Op verschillende plaatsen in Zeeland zijn spullen uit 2 woningen gehaald, een supermarkt en een auto.


Woensdagavond tussen 19.30 uur en 22.05 uur is er ingebroken in een woning aan Batenburg in Vlissingen. Uit de woning zijn computerapparatuur en gereedschap met onbekende waarde weggenomen. De deur was opengebroken, het totale schadebedrag is onbekend.


Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 14.40 uur is er ingebroken in een supermarkt in Burgh-Haamstede. Uit het pand zijn enkele honderden euro's en rookwaar met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Ook daar was de deur opengebroken en is het totale schadebedrag onbekend.

Woensdagochtend tussen 09.30 uur en 10.15 uur zijn, vanuit een woning aan de Prof. Zeemanstraat in Terneuzen computerapparatuur en een mobiele telefoon met een totale waarde van vele honderden euro's weggenomen.

En in de nacht van woensdag op donderdag rond 00.45 uur is een 14-jarige jongen uit Terneuzen, op het politiebureau in Terneuzen aangehouden op verdenking van poging tot diefstal uit een auto. Kort daarvoor probeerde de jongen in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Dixielandkade in Terneuzen. Door de zoons van de eigenaar van de auto is de jongen op heterdaad betrapt. Door hen en de eigenaar van de auto is de jongen naar het politiebureau gebracht waar hij werd aangehouden

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (23-4-2010 om 11:46)
Beste zus. kan hier geen namen zetten anders wordt hij niet geplaatst. maar weet dat 9 van de 10 inbraken in vlissingen en omgeving, van de zelfde personen zijn. heb aangiftes gedaan maar geen arestaties, en het gaat gewoon door. mail me anders.op [email protected]. mvg rico
Danny (22-4-2010 om 17:03)
Knap van die zonen in Terneuzen! Valt niet mee om je in te houden denk ik, zou makkelijker zijn om om zo'n inbrekertje uit de brugklas eens een flinke trap onder z'n hol te geven, zodat ie misschien eens nadenkt en gewoon weer z'n skateboard pakt ipv een schroevendraaier!
Triesje (22-4-2010 om 17:00)
Duidelijk ligt er wat aan de opvoeding,opvoeden is ook streng zijn en je kind manieren leren,maar die zijn tegenwoordig ver te zoeken,en dat ligt dus echt aan pappie en mammie,want een deel krijg je echt mee van de opvoeding! 14 jaar,dat is abnormaal!
Zus (22-4-2010 om 16:53)
Tja waar gaat het naar toe in deze maatschappij. Bij ons hebben ze 2 weken geleden ook ingebroken. Rico waar komen die dan vandaan? Misschien waren hun dat dan ook wel bij ons?
John (22-4-2010 om 15:56)
Tja dat krijg je met HardDrugs daar stelen ze voor. Die snotneuzen , Keihard aanpakken !!!!!
Arjen (22-4-2010 om 14:51)
14 jaar en inbreken? Waar gaat dat toch heen, misschien moet er is wat meer toezicht komen op de opvoeding van kinderen. Als zelfs deze groep al geen respect meer heeft voor het eigendom van iemand anders!
Cookie-instellingen beheren