Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Afzetting ongeluk Hoek genegeerd

Toegevoegd: 23-04-2010, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Een ongeluk op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek heeft vanochtend voor oponthoud gezorgd. Twee mensen negeerden de politie-afzetting en kregen een proces-verbaal.


Het ongeluk vond rond 08.00 uur plaats. Een 32-jarige vrouw uit de gemeente Hulst kwam vanuit de tunnel en botste bij het inrijden van de wegversmalling tegen de markeringsblokken aan de kant van de weg. Zij gooide haar stuur om waarna de auto kantelde.

De vrouw werd door het ambulancepersoneel onderzocht, maar bleek geen noemenswaardig letsel te hebben opgelopen. Omdat in de auto een sterke schroeilucht hing, is door de brandweer een onderzoek ingesteld. Er werd geen brand ontdekt. De auto is total loss.

Het hele traject, vanaf de 1e afrit vanuit de tunnel tot aan de rotonde N61, werd afgezet. Op de rotonde werd door de politie het verkeer geregeld. Twee bestuurders negeerden een stopteken en reden toch de Westerscheldetunnelweg in. Beide bestuurders kregen een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Susanne (25-4-2010 om 18:41)
Als je zulke domme/eigenwijze acties uithaalt, is het vragen om een flinke boete.
Miene (23-4-2010 om 16:06)
Het wordt toch van de gekken zeg. Wie weet wat er allemaal in die tunnel is gebeurd...
Cookie-instellingen beheren